Η ομάδα μας

Αλέκος Λιδωρίκης
Ειδικότητα
Δημοσιογράφος
Σπουδές

Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Διπλωματική Ακαδημία του Λονδίνου στο Πανεπιστήμιο του Westminster. 

Εμπειρία

Εργάζεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων καλύπτοντας οικονομικά θέματα, ενώ έχοντας ως χόμπι την φωτογραφία γράφει και για θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους πολίτες.

Αλέκος Λιδωρίκης

O Αλέκος Λιδωρίκης ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1996, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Διπλωματική Ακαδημία του Λονδίνου στο Πανεπιστήμιο του Westminster. Εργάζεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων καλύπτοντας οικονομικά θέματα, ενώ έχοντας ως χόμπι την φωτογραφία γράφει και αρθρογραφεί και για καθημερινά θέματα που απασχολούν τους πολίτες όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα την νέα γενιά.  Έχει συμμετάσχει σε δημοσιογραφικές αποστολές εντός και εκτός Ελλάδας.Από τις εκδόσεις «Παρουσία» έχει κυκλοφορήσει το 2017 το βιβλίο του «Αθήνα - Περιηγήσεις και Ίχνη», που επανεκτυπώθηκε το 2018 εμπλουτισμένο με νέα κείμενα.