Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το επίθετό σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας.
Invalid Input

Συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω εγγραφή;

Η εγγραφή σας στην πλατφόρμα ολοκληρώνεται σε 4 βήματα:

Βήμα 1ο: Καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων: Ονοματεπώνυμο – κινητό τηλέφωνο – email – κωδικός πρόσβασης στο brainy (6 τουλάχιστον χαρακτήρων).

Βήμα 2ο: Επαλήθευση του κινητού σας με καταχώρηση 5ψήφιου κωδικού που λαμβάνετε αυτόματα στο κινητό σας.

Βήμα 3ο: Συμπλήρωση του προφίλ του/των παιδιών σας με καταχώρηση του ονομ/νυμου και την επιλογή της τάξης, του κάθε παιδιού.

Βήμα 4ο: Εφ' όσον καταχωρήσετε επιτυχώς τα στοιχεία του/των παιδιών σας θα έχετε άμεσα πρόσβαση στην πλατφόρμα brainy. Παράλληλα θα λάβετε στο email του λογαριασμού σας ένα μήνυμα, όπου θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την διεύθυνση του email που έχετε δηλώσει.  

Πώς μπορεί να ωφεληθεί το παιδί μου με την παρακολούθηση των brainy videos;

Κάθε video, συνδυάζει την παρουσίαση της θεωρίας και των ασκήσεων με εικόνα, κίνηση και ήχο. Με αυτόν τον τρόπο κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών δημιουργώντας ένα βιωματικό περιβάλλον. Επιπλέον, η λειτουργία τους εξασφαλίζει απόλυτη εξατομίκευση των αναγκών κάθε παιδιού, αφού μπορεί να τα παρακολουθήσει όσες φορές θέλει, όπου θέλει, για όσο χρόνο θέλει.

Γιατί αποδίδει καλύτερα στην αφομοίωση η παρακολούθηση ενός video από τη μελέτη του σχολικού βιβλίου;

Η αφομοίωση, η κατανόηση και η απομνημόνευση βελτιώνονται σημαντικά  για δύο λόγους:
1.
H εικόνα ζωντανεύει τις έννοιες και σε συνδυασμό με την κίνηση και την εναλλαγή των χρωμάτων, αυξάνει την ικανότητα συγκέντρωσης και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.
2. Κάθε παιδί, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες, μπορεί να εστιάσει, να επιλέξει ή να επαναλάβει να παρακολουθήσει, το σημείο ακριβώς που χρειάζεται, όπου θέλει, όποτε θέλει και για όσο χρόνο θέλει.
3. Μειώνει σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο μελέτης γιατί το διάστημα  που χρειάζεται να διαβάσει και να κατανοήσει ένα παιδί δύο σελίδες ενός βιβλίου, συχνά κακογραμμένου και δυσνόητου, περιορίζεται σε ένα
video διάρκειας κατά μέσο όρο 10’.

Με ποιον τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η αξιοπιστία των παρεχόμενων γνώσεων;

Η επιστημονική ομάδα του brainy απαρτίζεται από καθηγητές και επιμελητές ύλης, υψηλής ακαδημαϊκής κατάρτισης και εμπειρίας. Τα βιογραφικά τους σημειώματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας και τα videos που συμμετέχουν αποτελούν αδιαμφισβήτητο τεκμήριο της ποιότητας του έργου τους.

Πώς αντιμετωπίζετε την επίλυση τυχόν αποριών;

Τα μέλη μας θα μπορούν να απευθύνουν online ερωτήσεις στην επιστημονική ομάδα του brainy, κάθε απόγευμα για τρεις ώρες και θα έχουν άμεσα την απάντησή τους.

Θα προσφέρετε ειδική προετοιμασία για τις τελικές εξετάσεις του Ιουνίου; Αν ναι, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση;

Ένα σύνολο εξειδικευμένων tests θα είναι διαθέσιμο από τον Μάϊο στην ιστοσελίδα, για κάθε μάθημα, ώστε να δίνει τη δυνατότητα επαρκούς προετοιμασίας και επιτυχίας στους συνδρομητές μας.
Κάθε
test, βασιζόμενο στη γενικότερη φιλοσοφία μας, θα αποτελείται από  αντιπροσωπευτικά διαγωνίσματα, που θα εστιάζουν πρώτιστα στην κατανόηση της μεθοδολογίας και στον τρόπο σκέψης που απαιτείται για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος.
Όπως και με κάθε δυναμική προσθήκη στο
site, η χρέωση κάθε συνδρομητή μας θα παραμένει σταθερή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ή άλλου είδους οικονομικής επιβάρυνσης.

Αν προστεθεί ένα μάθημα πώς θα τροποποιείται η συνδρομή μου;

Για οποιαδήποτε ανανέωση ή προσθήκη των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων που παρέχονται, δεν θα υπάρχει καμία συμπληρωματική οικονομική σας επιβάρυνση.

Πώς θα ενημερώνομαι για την πρόοδο του παιδιού μου;

Κάθε 15 ημέρες θα λαμβάνετε προσωπικό email λεπτομερούς και αναλυτικής ενημέρωσης σχετικά με τη δραστηριότητα του παιδιού σας, καθώς και της βαθμολογίας που πέτυχε στα online tests κάθε μαθήματος.

Η παρακολούθηση των videos είναι εφικτή και από άλλες συσκευές εκτός ηλεκτρονικού υπολογιστή;

Φυσικά! Η παρακολούθηση μπορεί να πραγματοποιείται και απο smartphone, tablet ή όποια άλλη συσκευή μπορεί να έχει πρόσβαση στο internet.

Τι είναι το brainy World;

To brainy World είναι η ψηφιακή κοινότητα του brainy. Αποτελεί τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας μας.
Η ομάδα
brainy δεν είναι ένα ακόμα σημείο του παγκόσμιου ιστότοπου, αλλά πραγματικοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τις δικές σας απόψεις, ένα δυναμικό περιβάλλον που επιζητά τις δικές σας προτάσεις, ώστε να συμπληρώνουμε ό,τι εσείς θεωρείται σημαντικό.
Ταυτόχρονα, επιδίωξή μας μέσω του
brainy World, είναι η αξιόπιστη ενημέρωση σας γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της παιδείας, της ψυχολογίας και της ψυχαγωγίας των παιδιών και των εφήβων, όπως και η ανάδειξη, η επιβράβευση των ταλέντων και της προσπάθειάς τους.

Χρειάζομαι κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό για να συμμετέχει το παιδί μου στα brainy ιδιαίτερα μαθήματα;

Όχι, απαιτείται μόνο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής (laptop ή desktop), με κάμερα και μικρόφωνο.

Θα έχω επιλογή καθηγητή στα brainy ιδιαίτερα μαθήματα βάσει ωριαίας χρέωσης;

Ναι, σε συνδυασμό με κριτήρια που εσείς ορίζετε, όπως σε ποιο τύπο group θέλετε να συμμετέχετε (1/2/3 ατόμων), εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα που χρειάζεστε κ.α. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε καθηγητή βάσει αμοιβής, βιογραφικού και ενός δικού του video που παρουσιάζει μία σύντομη ενότητα.

Έχω μία πρόταση, σε ποιον θα μπορούσα να απευθυνθώ;

Εκτιμάμε ειλικρινά τις απόψεις σας και περιμένουμε να τις μοιραστείτε με την ομάδα μας. Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας, έχουν προέλθει από τα μέλη μας. Στο "footer" κάθε σελίδας χρησιμοποιήστε το "Επικοινωνήστε μαζί μας" και στείλτε τις ιδέες σας. Τις περιμένουμε!

Έχετε ερωτήσεις;

Η Ομάδα Εξυπηρέτησης Συνδρομητών, θα χαρεί να σας βοήθησει, να απαντήσει σε κάθε αποία σας και να καθοδηγήσει κάθε βήμα σας στην εμπερία γνώσης brainy!