Η ομάδα μας

Βασιλική Νιασούδη
Ειδικότητα
Φιλόλογοs
Σπουδές

Πανεπιστήμιο Κρήτης - Φιλοσοφική Σχολή – τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.
Μεταπτυχιακές σπουδές - Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο –  «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου»

Εμπειρία

Δραστηριοποίηση στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Βασιλική Νιασούδη

Ονομάζομαι Βασιλική Νιασούδη και είμαι Φιλόλογος απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Ρεθύμνου.  Παράλληλα ειδικεύομαι στην εκμάθηση ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες  σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Πέραν της βασικής κατάρτισης του πτυχίου της Φιλολογίας, πραγματοποιώ τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο πρόγραμμα –   «Eπιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου». Επιπρόσθετα, κατέχω πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας σε Ετήσιο Επιμορφωτικό πρόγραμμα σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – «Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή και στην Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία ή με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες: Από τη Θεωρία στην Πράξη με έμφαση στην Πρακτική Εξάσκηση και στο Σχεδιασμό Προγραμμάτων Παρέμβασης και Υποστήριξης».
Τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις ενίσχυσαν τα παρακάτω σεμινάρια κατάρτισης: «Δυσλεξία – Μαθησιακές Δυσκολίες» στο Σπίτι του Πολιτισμού Ρεθύμνου με την ανάλογη πιστοποίηση παρακολούθησης της διάλεξης, το «Διεθνές Συμπόσιο για την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στο σύγχρονο κόσμο: Νέες Τάσεις και Ζητήματα» ,το Επιστημονικό συνέδριο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος με θέμα «Εκπαίδευση και Επιμόρφωση του Εκπαιδευτικού» στο Ρέθυμνο και το Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα. Τέλος, στην Αγγλική γλώσσα κατέχω το πτυχίο πλήρους επάρκειας άριστης γνώσης Αγγλικών (The Michigan State University - Certificate of English Language Proficiency (MSU-CELP).
Η εργασιακή μου εμπειρία αφορά παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την εκπαίδευση μαθητών σε κέντρα μελέτης και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης (Μικρός Χώρος Τέχνης) στον ιδιωτικό τομέα. Όσον αφορά τους δημόσιους φορείς, την πρακτική μου επιτέλεσα στο πλαίσιο της ετήσιας κατάρτισής μου (1ο Δημοτικό Σχολείο Πικερμίου), ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η πρακτική μου λόγω μεταπτυχιακής εκπαίδευσης σε μονάδες Ειδικής Αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αθήνα.

Videos μαθημάτων της Βασιλικής Νιασούδη

Αρχαία

Α' Γυμνασίου

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK