Η ομάδα μας

Αικατερίνη Κοβάνη
Ειδικότητα
Μαθηματικός
Σπουδές

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Σχολή Θετικών επιστημών - τμήμα Μαθηματικών - Ειδίκευση Εφαρμοσμένα Μαθηματικά
Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και η εφαρμογή στη σύγχρονη ρομποτική - Πανεπιστήμιο Αθηνών - Τμήμα Μαθηματικών

Εμπειρία

20ετή διδασκαλία στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Αικατερίνη Κοβάνη

Από μικρή ήταν φανερή η κλίση της τόσο στα Μαθηματικά όσο και στη Διδασκαλία. Έτσι όταν εισήχθη στο Μαθηματικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ένα μεγάλο της όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Τα τελευταία 20 χρόνια παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου προσπαθώντας να τους εμφυσήσει την αγάπη της για τα μαθηματικά που είναι ένα αρκετά «παρεξηγημένο» μάθημα.  Δεν αρκείται απλώς στην προετοιμασία του μαθητή για το μάθημα του σχολείου ή για τις εισαγωγικές εξετάσεις αλλά επιδιώκει να τον μάθει να μελετά σωστά και  μεθοδικά  και μ αυτό τον τρόπο να ξεπεράσει τις όποιες αμφιβολίες τυχόν νιώθει γι αυτό το μάθημα ενώ παράλληλα να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μόνο σειρές από αριθμούς και σύμβολα αλλά αποτελεί τη βάση και για άλλες επιστήμες.
Παράλληλα παραδίδει μαθήματα σε φοιτητές σχολών θετικών επιστημών αλλά και οικονομικών σχολών.Σεμινάρια:
--Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, Αξιολόγηση-Διάγνωση και Τεχνικές Παρέμβασης και Υποστήριξης
--Διδακτική και σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας
--Τα μαθηματικά στην εκπαίδευση και στην Τεχνολογία

Videos μαθημάτων της Αικατερίνης Κοβάνη

Άλγεβρα

Γ' Γυμνασίου

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK