Η ομάδα μας

Ολυμπία Καραλή
Ειδικότητα
Μαθηματικός
Σπουδές

Πτυχίο Μαθηματικών στο Μαθηματικό τμήμα του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης με θέμα «Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εμπειρία

10ετή εμπειρία στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Ολυμπία Καραλή

Το 2005 αποφοίτησα από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  Είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης με τίτλο  «Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών» του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου  Αθηνών. Από το 2007 εργάζομαι σε Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Αθήνας. Επίσης, από το 2007 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου αλλά και σε φοιτητές. Ακόμη, προετοιμάζω μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Έχω εργαστεί σε δημόσιο Λύκειο στο πλαίσιο του προγράμματος της  Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης. Το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017 ολοκλήρωσα το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών. Έχω παρακολουθήσει  σεμινάρια της Ένωσης Ερευνητών της Διδακτικής των Μαθηματικών (Εν.Ε.Δι.Μ). Άριστη γνώση Αγγλικών και Γερμανικών.

Videos μαθημάτων της Ολυμπίας Καραλή

Γεωμετρία

Α΄ Γυμνασίου

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK