Η ομάδα μας

Περικλής Καπογιάννης
Ειδικότητα
Φυσικός
Σπουδές

Πανεπιστήμιο Πατρών - Σχολή Θετικών Επιστημών - Τμήμα Φυσικής.

Εμπειρία

Διδασκαλία Φυσικής - Χημείας - Μαθηματικών Γυμνασίου και Λυκείου.

Περικλής Καπογιάννης

Ο Περικλής Καπογιάννης, ζει και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στην Τρίπολη Αρκαδίας ως καθηγητής στην ιδιωτική εκπαίδευση, στα μαθήματα της Φυσικής, της Χημείας και των Μαθηματικών. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο τμήμα Φυσικής, της Σχολής θετικών Επιστημών. Από τα φοιτητικά του χρόνια είχε ιδιαίτερη αγάπη για την μάθηση και την εκπαίδευση, επηρεασμένος από την μητέρα του, η οποία υπήρξε δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για σχεδόν 40 χρόνια, καθώς και από άλλους συγγενείς, επίσης καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα μαθήματα των Φιλολογικών, Μαθηματικών και Χημείας. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι προσπαθεί να κατανοήσει τις ανάγκες του μαθητή και να μπορέσει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους και τις ανασφάλειες του ώστε να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό, αφού η γνώση είναι η πιο ακριβή περιουσία που μπορεί να κατέχει κάποιος.
Ιδιαίτερα οργανωτικός στην προετοιμασία και διεξαγωγή του μαθήματος, με άριστη γνώση στα αντικείμενα της Φυσικής και της Χημείας. Επικοινωνιακός με τους μαθητές και άμεσος, αλλά και απαιτητικός για την βέλτιστη απόδοση του κάθε ατόμου, με ορθό και όχι υπερβολικό τρόπο ή κάποια ακραία μέθοδο. Με μεγάλη εμπειρία, όχι μόνο σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου αλλά και σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, όπου και έχει παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου στο μάθημα της Φυσικής.
Πέραν της διδακτικής της Φυσικής και της Χημείας, μεγάλη αγάπη τρέφει στην μουσική και γενικά σε κάθε μορφή τέχνης. Παίζει ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο και κάνει drum programming, ενώ μεγάλη αγάπη τρέφει για το χορωδιακό τραγούδι, όντας και μέλος της χορωδίας "Ορφέας" Τρίπολης. Παλαιότερα υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας Τρίπολης και μέλος της ομάδας Avopolis.gr όπου και έγραφε δισκοκριτικές για σε μεγάλες μουσικές παραγωγές.--Δεκαετής και πλέον εμπειρία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, σε δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο επίπεδο με την χρήση κλασσικών μεθόδων και σύγχρονών με την χρήση διαδραστικών οπτικοακουστικών μέσων

--Φυσική, Χημεία
--Απόφοιτος: Πανεπιστημίου Πατρών, Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήματος Φυσικής
--Ιδιαίτερες Γνώσεις: Στους τομείς των Ανώτερων Μαθηματικών, των Πειραμάτων Επίδειξης Φυσικής, της Διδακτική της Φυσικής , του Ηλεκτρομαγνητισμού, της Φυσικής Στερεάς Κατάστασης και της Κβαντομηχανικής.
--Γνώση ξένων γλωσσών: Αγγλική γλώσσα (Cambridge Certificate of Competency in English)
--Γαλλική γλώσσα (Diplôme d’ Etudes en Langue Française (Delf)

Videos μαθημάτων του Περικλή Καπογιάννη

Χημεία

Β΄ Γυμνασίου

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK