Η ομάδα μας

Γεωργία Τασιούλη
Ειδικότητα
Φιλόλογοs
Σπουδές

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο – Τμήμα Φιλολογίας – κατεύθυνση τις Κλασικές Σπουδές.
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία του Πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης.

Εμπειρία

Πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία μαθημάτων θεωρητικής κατεύθυνσης στον ιδιωτικό τομέα.

Γεωργία Τασιούλη

Ονομάζομαι Γεωργία Τασιούλη και είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας με κατεύθυνση τις Κλασικές Σπουδές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία του Πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια:
«Μαθησιακές Δυσκολίες» (Κ.Ε.Κ Consul)
«Πρωτοποριακές Μέθοδοι Διδασκαλίας» (πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ)
«Η Διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών σε Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Τα Αρχαία γίνονται παιχνίδι» (από το ΚΔΒΜ Employ)
«Αρχαία Ελληνική Γλώσσα: Διδακτική Άγνωστου Θέματος (Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης,2015)
«Τεχνικές Διδασκαλίας και Λειτουργικής Αξιολόγησης της Έκφρασης-Έκθεσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» (Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης, 2015)
«Η διόρθωση της Έκθεσης και η Συμβολή της στην βελτίωση της εκφραστικής ικανότητας των μαθητών» (Lexigram, 2014)
«Differenciated Instruction Course» (The Ariston Project, 2013)
«ΕFL Methodology Update Course» (Educational & Training Consultants, 2015)
«Public Speaking and Voice Workshop» (Educational & Training Consultants, 2015)
«Εισαγωγή στην Ιστορία της Τέχνης» (Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης,2017)

ΣΠΟΥΔΕΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Μετά το πέρας των Μεταπτυχιακών  Σπουδών παρακολούθησα το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή « Μαθησιακές Δυσκολίες/ Δυσλεξία, Δυσαριθμησία, Διαταραχές Συμπεριφοράς- Υπερκινητικότητα, Ψυχικές Διαταραχές, Αυτισμός, Συμβουλευτική Γονέων» από το Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2011-2012, διάρκειας 500 ωρών), καθώς και το Πρόγραμμα της «Διδακτικής Φιλολογικών Μαθημάτων» από το Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (2015-2016, διάρκειας 500 ωρών).

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ –ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ
Είμαι, επίσης, κάτοχος πτυχίων της Αγγλικής, Ισπανικής και Ιταλικής  Γλώσσας και έχω παρακολουθήσει σεμιναριακά μαθήματα της ρωσικής γλώσσας. Χειρίζομαι  προγράμματα  Η/Υ και εφαρμογές αυτοματισμού (Διογένης, Thesaurus Linguae Graecae), το  Λειτουργικό Σύστημα και Πακέτα λογισμικού : ΜS DOS, MS – WINDOWS, MS OFFICE.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκίνησε από το μαθητικό σπουδαστήριο «Φαραντάτος», το οποίο μου προσέφερε την ευκαιρία να έρθω σε πλήρη επαφή με τη σχολική ύλη και τις απαιτήσεις όλων των θεωρητικών μαθημάτων, και συνέχισε στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «Υποδομή» και «Εκπαιδευτική Αγωγή», όπου δίδασκα νέα και αρχαία ελληνικά σε μαθητές γυμνασίου καθώς και αρχαία ελληνικά (γνωστό- άγνωστο), έκθεση και λατινικά σε μαθητές λυκείου. Παράλληλα, έχω πολυετή εμπειρία στην εξατομικευμένη διδασκαλία όπως επίσης και στη διαφοροποιημένη διδασκαλία σε παιδιά με δυσλεξία.  Τέλος, κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Ισπανία,  πραγματοποίησα επιμορφωτικές ομιλίες σε σχολεία, σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου, με θέμα την αρχαία ελληνική γραμματεία (Ιλιάδα-Oδύσσεια).

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Μέσω της εξειδικευμένης επιμόρφωσης  που έχω λάβει και της εργασιακής μου εμπειρίας έχω αναπτύξει και εφαρμόζω κατάλληλες στρατηγικές εκμάθησης (διαδραστική διδασκαλία,  επικοινωνιακή τακτική, πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας) με σκοπό τόσο τη συστηματοποίηση όσο και την εμπέδωση της γνώσης με τρόπο αποτελεσματικότερο και μονιμότερο.  Οι εναλλακτικές διδακτικές προσεγγίσεις αποσκοπούν, επιπλέον, στην ανάπτυξη συγκροτημένης σκέψης και στην καλλιέργεια του κριτικού πνεύματος

Videos μαθημάτων της Γεωργίας Τασιούλη

Γλώσσα

Γ΄ Γυμνασίου

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK