Άρθρα
14 Μαϊος 2021

8 app για τέλειες καλοκαιρινές φωτογραφίες

Brainy team

Επιμέλεια

Το καλοκαίρι πλησιάζει…Τιρκουάζ νερά, υπέροχες παραλίες, ανέμελες στιγμές με φίλους και αγαπημένους, σε περιμένουν να τις αιχμαλωτίσεις με το smartphone σου!
Η ομάδα του brainy.gr έψαξε και βρήκε τις πιο εύχρηστες εφαρμογές για τέλειες λήψεις και super φωτογραφίες.

Snapseed

Το Snapseed είναι ένα δωρεάν ολοκληρωμένο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών το οποίο έχει δημιουργηθεί από τη Google. Σου δίνει άπειρες επιλογές στην επεξεργασία μιας φωτογραφίας. Είναι μια αρκετά φιλική εφαρμογή και μπορείς να επιλέξεις να διορθώνεις μεμονωμένα σημεία πάνω στη φωτογραφία.

 PicsΑrt

Το PicsArt είναι άλλη μια εύχρηστη και φιλική πλατφόρμα, που διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία και σε φίλτρα, στα οποία δίνεται ελευθερία ρυθμίσεων. Μπορείς είτε να δημιουργήσεις κολάζ φωτογραφιών, είτε να πειραματιστείς κάνοντας επεξεργασία στις φωτογραφίες σου.

VSCO

Το VSCO είναι μια εφαρμογή φωτογραφίας για κινητά για συσκευές iOS και Android και πολύ διαδεδομένη στο Instagram. Διαθέτει πολύ ωραία φίλτρα και τα καλύτερα εφέ για τις πιο εντυπωσιακές ινσταγκραμικές σου φωτογραφίες.

Photo Effects Pro

Το Photo Effects Pro διατίθεται δωρεάν και θα σε ενθουσιάσει αν σου αρέσει να παίζεις με φίλτρα, εφέ, κι όχι μόνο. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις κείμενα, stickers, ακόμα και frames.

Afterlight

Το Αfterlight είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς εύκολα και γρήγορα να χρησιμοποιήσεις όλες τις βασικές λειτουργίες της επεξεργασίας φωτογραφίας, όπως η διόρθωση χρωμάτων, η περικοπή, η ευθυγράμμιση κ.α. Σου δίνει μια επιπλέον επιλογή να δημιουργήσεις vintage φωτογραφίες χάρη στα ωραία εφέ που διαθέτει.

Prequel

Μια άλλη χρήσιμη εφαρμογή είναι το Prequel, το οποίο χωρίς να προϋποθέτει ειδικές δεξιότητες, σου δίνει την ευελιξία να μπορείς εύκολα και γρήγορα να επεξεργαστείς εικόνες, να αναμίξεις απεριόριστο αριθμό φίλτρων και εργαλείων για να δημιουργήσεις δικές σου μοναδικές φωτογραφίες. Επιπλέον, μπορείς να επεξεργαστείς και video μέσα από μια πλούσια συλλογή εργαλείων.

ProCamera

Το ProCamera είναι μια εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν και ενσωματώνεται αυτόματα στην κάμερα του  smartphone σου. Ταυτόχρονα εμφανίζονται επιπλέον εργαλεία και ρυθμίσεις, ώστε να έχεις high quality φωτογραφίες και μεγάλη ποικιλία σε φίλτρα.

Adobe Lightroom

Το Adobe Lightroom είναι η No 1 εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών με φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε λήψη. Το σημαντικό της πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να επεξεργαστείς πολλές φωτογραφίες μαζί. Επίσης, κρατάει το πλήρες ιστορικό επεξεργασίας που έχεις εφαρμόσει, ενώ αφήνει τα πρωτότυπα αρχεία σου ανέπαφα.

 

Αξίζει να διαβάσεις