Άρθρα
07 Σεπτεμβρίου 2021

To brainy είναι η καινοτόμος μέθοδος εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται στα παιδιά του σήμερα!

Brainy Team

Συγγραφέας

Το σχολείο ξεκινάει με brainy.gr

Ενεργοποιήστε την εγγραφή  σας και Κερδίστε >


Το brainy.gr είναι μια σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης που απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου, σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Κάθε μαθητής, όπου κι αν βρίσκεται, ακόμα και τα ελληνόπουλα του εξωτερικού, έχουν πρόσβαση στο brainy. Η εύκολη χρήση της πλατφόρμας, μέσα από κάθε τεχνολογικό μέσο, είτε υπολογιστή είτε tablet ή laptop, ακόμα και smartphone, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να παρακολουθήσει καθημερινά τα μαθήματα στο brainy, να κάνει τις ασκήσεις εμπέδωσης και τα επαναληπτικά test κάθε κεφαλαίου.

Το brainy.gr αποτελεί το ιδανικό εργαλείο καθημερινής υποστήριξης στο διάβασμα, σε ένα σύγχρονο, ασφαλές, ψηφιακό περιβάλλον. Το κύριο πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι ότι κάθε κεφάλαιο θεωρίας, όπως και οι αντίστοιχες ασκήσεις του, εξηγούνται από την εκπαιδευτική ομάδα του brainy, με τρόπο άμεσο και κατανοητό μέσα από ρεαλιστικά 3D videos. Ως εκ τούτου, η εμπέδωση της σχολικής ύλης επιτυγχάνεται αβίαστα και ο κάθε μαθητής μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις σχολικές του απαιτήσεις, να αυτενεργήσει και να ανεξαρτητοποιηθεί. Επιπλέον, το animation σε κάθε video θεωρίας και ασκήσεων, είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και σύγχρονος τρόπος εκπαίδευσης, απόλυτα φιλικός και οικείος στα σημερινά παιδιά του Δημοτικού & Γυμνασίου. Επιπρόσθετα, ο μαθητής έχει την ευελιξία να κάνει διαδραστικά test εξάσκησης στο σύνολο της ύλης, ώστε να μπορεί και ο ίδιος να παρακολουθεί το γνωστικό του επίπεδο, και αν χρειαστεί να ξαναδεί, όσες φορές θέλει, το video θεωρίας ή ασκήσεων, ακόμα και να επαναλάβει τα τεστ.

Ένα επιπλέον, σημαντικό πλεονέκτημα του brainy είναι η καθημερινή υποστήριξη από μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών. Ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να στείλει την απορία του και να λάβει άμεσα απάντηση από τον καθηγητή. Ταυτόχρονα, ο εκπαιδευτικός παραπέμπει τον μαθητή στο αντίστοιχο video θεωρίας, ώστε να κατανοήσει πλήρως το διδασκόμενο κεφάλαιο.

Το brainy.gr έχει χτίσει γέφυρα επικοινωνίας και με τους γονείς. Αρχικά, αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για κάθε γονέα, αφού έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο παιδί του ένα ολοκληρωμένο εργαλείο καθημερινής μελέτης, με προσιτό κόστος συγκριτικά με τις παραδοσιακές μεθόδους εξωσχολικής υποστήριξης. Παράλληλα, μπορεί να ενημερώνεται αναλυτικά σε κάθε μάθημα, σχετικά με την πρόοδο και τη δραστηριότητα του παιδιού του.

Το brainy.gr συμπορεύεται απόλυτα με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές επιταγές, αλλά κυρίως με τις ανάγκες του κάθε μαθητή Δημοτικού και Γυμνασίου για ποιοτική και αποτελεσματική εκμάθηση.

Ξεκινήστε το σχολέιο με brainy.gr και κερδίστε>
https://brainy.gr/back-2-school

Αξίζει να διαβάσεις